Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


 

Luontaistuotteet turvallisesti Lappeenrannasta

 

Lappeenrannan keskustassa sijaitsevavan kauppakeskus Veeran ulko-oven sisäpuolella käy vilske.
Terveys ja hyvinvointiliike Lifen sisällä on poikkeuksellisen paljon asiakkaita, vaikka on arki-iltapäivä.
Valtaosa asiakkaista on venäläisturisteja, joita palvelee Alla Verdonen niminen myyjätär. Alla on asunut Suomessa 10 vuotta ja työskennellyt terveyskaupassa noin 2 vuotta.
Aiemmin Alla on toiminut kirjanpitäjänä Pietarissa. Alla kertoo viihtyvänsä työpaikassaan hyvin ja kehuskelee työpaikan henkeä ja ilmapiiriä.
Hänellä tuntuu olevan asiakkaita koko ajan, koska hän kommunikoi venäläisturistien kanssa äidinkielellään.
Toki kaupassa paljon suomalaisiakin asiakkaita käy.

 


Alla Verdonen pietarilaisten asiakkaitten kanssa

 

Kauppias Arvi Korhonen kertoo venäläisasiakkaiden määrän olevan edelleenkin kasvusuunnassa. Terveys ja hyvinvointituotteet kiinnostavat turisteja yhä enenevässä määrin.
Kysyttäessä, mitkä tuotteet ovat menekiltään kärkiryhmää ? Korhonen toteaa :

Kalaöljy. Kun kalarasvojen terveysmerkitys tuli ilmi 70- luvun lopulla , jolloin tanskalaiset tutkijat huomasivat , että eskimoilla ei esiinny juuri ollenkaan sydän ja verisuonitauteja, eikä syöpääkään, vaikka he syövät runsaasti rasvaa. Heidän syömänsä rasva on erilaista kuin se, mitä länsimaissa yleensä syödään.
Eskimot syövät Omega 3 rasvahappoja sisältävää rasvaa noin 7 grammaa päivässä eli 10 kertaa enemmän kuin muut tanskalaiset.
Monet myöhemmät tutkimukset ovat osoittaneet, että kalalla ja kalöljyllä on selkeä vaikutus ehkäistä sydän ja verisuonisairauksia ja syöpää.
Kalaöljyllä on myös suotuisa vaikutus ihon ja nivelten hyvinvointiin. Kalaöljy estää myös ihmisen soluja härskiintymästä ja on tärkeää myös aivotoiminnalle.

D- Vitamiini: Käsitykset D-vitamiinin merkityksestä terveydelle ja tämän vitamiinin päivittäisestä tarpeesta ovat muuttuneet muutaman viime vuoden aikana radikaalisti.
Monet uudet tutkimukset ovat osoittaneet, että D-vitamiini ehkäisee sydän ja verisuonitautien lisäksi myös diabetesta ja MS-tautia.
Ravintolisänä nautittava D-vitamiini lisää eliniän odotettua ennustetta keskimäärin kahdeksalla vuodella. Näin toteaa Maailman terveysjärjestön WHO:n syövän tutkimuslaitoksen meta-analyysi. Tampereen yliopiston anatomian professori Pentti Tuomimaa on jo vuonna 2003 sanonut D-vitamiinin olevan maailman halvin lääke.

30 Days: Tämä uutuustuote vaikuttaa kehon vaaralliseen rasvaan. Vaikutus kohdistuu vyötärön ympärille kertyvään terveyden kannalta vaaralliseen rasvaan, jonka syntymistä on vaikea ruokavaliolla tai liikunnallakaan.estää. Toisin kun tavalliset painonhallintamenetelmät 30 days vähentää erityisesti vatsarasvaa, jonka määrällä on suora yhteys sydän ja verisuonitauteihin sekä kakkostyypin diabetekseen.Nimenomaan vatsarasvasta on syytä hankkiutua eroon pysyäkseen terveenä.
30- days hillitsee nälkää ja vähentää kalorien imeytymistä. Elimistöön imeytyvien kaloreiden määrä on suorassa yhteydessä suolistossa elävien haitallistenbakteerien lukumäärän kanssa. 30 Daysin sisältämät beetaglukaanit tuhoavat näitä haitallisia bakteereita , jolloin kalorien imeytyminen suolessa vähenee.

Toki laajassa valikoimassa on kaikkea mitä tämän alan liikkeestä voi ikinä löytääkään. Onhan Life ketjunakin Pohjoismaitten suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvinvointialan liike. Life- ketjulla on Pohjoismaissa noin 400 myymälää ja Suomessa noin 100 kappaletta.

Heikki Heinonen
Venäjän Kauppatie
Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.