Hotellit
- pääkaupunkiseutu
- muu Suomi

Ostoksille
Kaupungit ja kunnat

Matkailupalvelut:
Etelä-Suomi
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Savo

Elämysmatkailu
Kalastus

Loma-asunnot
Lomakeskukset

Myytävät kiinteistöt
Myytävät tontit
Myytävät
liikeyritykset

Vuokrattavat
liiketilat


Rakentaminen

Lakiasiat
Palveluja yrityksille

Töitä tarjolla
Yhteystiedot
Mediatiedot


 

Tervetuloa luonnon helmaan!

   

Paikallisuus, persoonallisuus ja turvallisuus ovat Finlandia Hotels -ketjun vahvuuksia. Ja kaikki tämä kauniin luonnon keskellä.

   

Finlandia-Hotels -ketjun yksilölliset hotellit tarjoavat kävijälle luonnon rauhaa, kauniita maisemia ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Hotellit sijaitsevat usein meri-, järvi- tai jokimaisemassa, mutta silti lähellä kaupunkien keskusten ostospaikkoja. Kaikki ketjun 27 hotellista ovat yksityisiä, joten ne poikkeavat toisistaan niin sisustuksen kuin ravintolapalveluidenkin osalta.

-Kaikilla on oma liikeideansa ja konseptinsa, jokin oma juttu. Paikallista palvelua on mottomme, sanoo markkinointipäällikkö Kari Pauloaho.
Hänen mukaansa persoonallisuus on hotelliketjun vahvuus, kuten myös kodikas ja turvallinen sijainti. Eritoten monet Venäjältä saapuneet matkustajat ovat kertoneet arvostavansa luonnon rauhan lisäksi turvallisuutta.

-Lapset voivat leikkiä rauhassa hotellin ympäristössä, kun lähellä ei ole esimerkiksi vilkkaasti liikennöityä tietä, Pauloaho toteaa.
Hyvä esimerkki on Helsingissä sijaitseva Hotelli Rantapuisto, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä meren rannalla, mutta silti lähellä ostospaikkoja.

-Lasten on hauska leikkiä ulkona hotellin omalla alueella. Luontoa on paljon ympärillä. Kävijät ovat jopa kysyneet henkilökunnalta, saako metsästä noukkia marjoja ja syödä. Toki saa! Monet hotelleistamme sijaitsevat lähellä metsää, joten marjaan ja sieneenkin pääsee. Asiakkaat saavat luontonautinnon, mutta pääsevät silti helposti ostoksillekin, Pauloaho huomauttaa.

 
 

Maisemaelämyksiä

Finlandia Hotels -ketjun turistiasiakkaat tulevat viihtymään. Sielu lepää, kun ikkunasta avautuu kaunis vesistö. Pauloaho mainitsee useita ketjun hotelleja, joista pääsee ihailemaan maisemia. Itä-Suomen järvimaisemat ovat luonnollisesti vertaansa vailla, mutta keskelle huikeita merimaisemia pääsee muun muassa länsirannikolla. Suomihan on varsin kapea maa, jos ajatellaan idän suunnasta tulevia matkailijoita.

-Esimerkiksi Kalajoen kultaisilla särkillä sijaitsevalta Kalajoen Rantakalla -hotellilta avautuu ehkä Suomen upeimmat merimaisemat. Sekä huoneista että hotellin terassilta pääsee ihailemaan huikeaa näkymää paraatipaikalta, Pauloaho kuvailee.
Ja jos haluaa kokea todellisen elämysmatkan, kannattaa suunnata kauas Saaristomerelle, Utön idylliselle majakkasaarelle Utön Havshotelliin. Pauloahon mukaan kokemus on ainutlaatuinen, eikä se helposti unohdu.

-Merelle katsottaessa ympärillä aukeaa 270 asteen verran ulappaa. Majoittua voi ylellisessä hotellihuoneessa, kodinomaisessa rivitalohuoneistossa tai huokeassa matkustajakodissa. Vaikka majakkasaarella ollaankin, palveluita on tarjolla monipuolisesti.
Pauloahon mukaan näin on useimmissa muissakin luonnon lähellä sijaitsevassa hotellissa.

-Järjestetään kalastusretkiä, moottorikelkkasafareita, mönkijäajeluita. Jämsässä sijaitseva Jämsän Ukko on kivenheiton päässä Himoksen laskettelukeskuksesta ja Huittisten Hotelli Hiitteenharjussa on todella monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Imatran kylpylä on loistava hemmottelupaikka, ja Kiteen Pajarinhovissa on läpi vuoden avoinna oleva vesipuisto.
Turistit näyttävät löytäneen hyvin Finlandia Hotels -ketjun. Yksityisyys, paikallisuus ja kanta-asiakkuuden monet edut ovat ketjun valttikortteja.

-Nykyään ainakin venäläiset turistit ovat hintatietoisia, joten hinta-laatu-suhteen täytyy olla kohdallaan, Pauloaho sanoo.

Venäjänkieliset esittelyt osoitteessa www.finlandiahotels.fi.

Reija Kokkola
Venajan Kauppatie

   Julkaisija: Wosseno Oy Oraspolku 9 00680 Helsinki
Hallinto: Jarkko Pulkkanen puh. 045-1384709
Pietari: Larissa Nikitinskaya +7-950-0186059
Ilmoitusmyynti: puh. 0500-821212 Fax. 09-2722356
Bo-Erik Green GSM 045-673 9455, Timo Romppanen puh. 045-1384702
Riitta Puolakka GSM 045-1309837
Jukka Rossi puh. 040-527 6407, Anneli Päivävaara puh. 045-1384703
Sähköpostiosoitteet: nimi.sukunimi@kauppatie.com

Copyright © 1993 -2017 Wosseno Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Mitään tämän julkaisun osaa, kuvaa, käännöstyötä tms. ei saa jäljentää, kopioida, tallentaa hakupalvelimelle tai levittää ilman julkaisijan kirjallista lupaa.